QUATTRO ARKITEKTER I VIBORG

Quattro Arkitekter har som lokal tegnestue i Viborg markeret sig med projekter i hele Danmark. Projekterne spænder fra enfamiliehuset til den private bygherre til store private bolig- og erhvervsbyggerier for offentlige bygherrer, blandt andet Viborg Kommune og Forsvarsministeriets ejendomsstyrelse.

 

Vi kan med mange års erfaring præsentere en referenceliste, der viser vores kompetencer, som består i en bred vifte af ydelser inden for arkitektrådgivning. I 2004 blev Quattro Arkitekter omdannet til et partnerskab drevet af tre stærke profiler – Mikkel Åris, Morten Trinderup og Oscar Søndergaard.

 

Stærkt partnerskab med fælles vision

Mikkel Åris er administrerende direktør og har ansvaret for firmaets daglige drift, hvilket blandt andet indbefatter den primære kundekontakt samt akkvisition. Morten Trinderup er ansvarlig for områderne produktion og intern koordinering. Oscar Søndergaard er den, der hovedsageligt former virksomhedens arkitektoniske udtryk. Sammen er de tre partnere med til at sikre vækst og udvikling, ud fra den holdning at arkitektur gerne må udvikle sig. Du kan se mere om de tre partnere og deres kompetencer her.

 

Quattro Arkitekter har stor erfaring med byggeri. Vi lægger stor vægt på den gode dialog for derigennem at kunne hjælpe bygherren med at nå sine mål. Vores kompetencer spænder vidt, og vi kan indgå i hele rådgivningsprocessen – omfanget er op til bygherren. Vi udfører arbejde for private såvel som offentlige bygherrer, og vores projekter tæller både boliger, erhvervsbygninger, institutioner for børn og unge, kulturbygninger samt bygninger til handicappede og ældre. Du kan se et udpluk af vores projekter her.

 

Grundighed og engagement i alt vores arbejde

Dynamik og kreativitet går hos os hånd i hånd med erfaring og ekspertise, hvilket også kommer til udtryk i vores værdier. Vores hovedværdier er grundighed og engagement, og de værdier indtænkes og medtages i alt vores arbejde. Den brede vifte af opgaver, der løses hos Quattro Arkitekter, spænder over alt fra planlægningsopgaver samt mindre byggesager for private kunder til store komplicerede projekter for offentlige bygherrer. Uanset omfanget af en opgave påtager vi os den gerne; intet er for stort, og intet er for småt.

 

God kommunikation er det grundlæggende fundament for Quattro Arkitekter. Vi går til alle opgaver med et stort personligt engagement, og vi bestræber os på at yde en høj grad af service. Som kunde hos Quattro Arkitekter er du derfor altid sikret absolut grundighed fra vores side, og gennem en tæt dialog skaber vi en sund, funktionel og æstetisk bygning efter dine behov samt ønsker.

 

Kontakt os gerne

Har du eller jeres virksomhed brug for hjælp, er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Ring gerne til os på 86 62 27 11, eller send os en mail på info@quattro-as.dk. Så drøfter vi dit projekt. Har du brug for at blive sat direkte i forbindelse med en af vores partnere, finder du kontaktinformation på dem her.