Profil

Quattro Arkitekter A/S bygger på mere ned 25 års erfaring inden for arkitektfaget med planlægnings- og arkitektdiscipliner, tilsyn og byggeledelse samt landskabsarkitektrådgivning.

Quattro Arkitekter A/S har basis i Viborgs etablerede tegnestuemiljøer.

Vores vigtigste ressource er partnernes og medarbejdernes kompetencer og talenter, hvor engagement og personlig kontakt til bygherren prioriteres højt.

Gennem en målrettet efteruddannelsespolitik sikrer vi at den samlede medarbejderstab til enhver tid besidder en bred kompetence inden for faget.

Vores målsætning er at skabe god arkitektur, hvor de enkelte projekter lever op til bygherrens forventninger, både hvad angår arkitektur, funktion, økonomi og kvalitet.

Quattro Arkitekter A/S tilstræber at nå dette mål gennem god dialog parterne imellem og et højt kvalitetsniveau i projekteringen.

Vi arbejder for offentlige myndigheder – stat, regioner og kommuner samt institutioner, foreninger og private. Dette afspejler sig i opgaverne der spænder fra planlægningsopgaver og udarbejdelse af byggeprogrammer over undervisnings-, institutions- og boligbyggeri til byggeopgaver for Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste.

Gennem deltagelse i offentlige - og indbudte arkitektkonkurrencer samt løsningen af de varierende opgaver er der blevet skabt et dynamisk medarbejderteam, der rummer såvel nytænkning og kreativitet som erfaring og ekspertise.

Quattro Arkitekter A/S ejes af en partnerkreds bestående af arkitekterne Mikkel Åris, Oscar Søndergaard og Morten Trinderup.